Het is tijd voor koffie & chocomelk!

Puur genieten

Over smaak valt niet te twisten, maar wel over passie en vakmanschap! De koffie bij ijspressi wordt op traditioneel Zuid-Italiaanse wijze geschonken: de espresso van de Utrechtse brander Nordkapp is pittig en zachtzoet. De cappuccino en de latte macchiato worden door onze barista's geschonken met een stevige romige schuimlaag waar je de koffie goed doorheen proeft.

Daarnaast hebben we een wisselende specialty espresso op de molen voor de echte liefhebber. 

Dé hit bij koud weer is onze verse chocolademelk. Tsja, dan hadden we ze ook maar niet zo lekker moeten maken met vers gesmolten witte, melk, pure of zwarte chocolade.... Als u in de zomer heerlijk verkoeling zoekt tappen wij voor u een huisgemaakte ijskoffie of ijthee.

 

Prijzen & wedstrijden

De eigenaren Inge en Martijn zijn gecertificeerd barista en leiden ook werknemers op tot volwaardige barista's. Inge deed in 2011 en 2012 mee aan de Dutch Barista Championships en bereikte daar beide keren de vierde plaats in de landelijke finale

 

In 2013 zijn we door de Misset Horeca koffie Top 100 verkozen op de derde plek van Nederland! In 2015 zijn we voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot provinciewinnaar.

 

In de periode 2015 - 2017 was Inge sensory judge van de Dutch Barista Championships bij zowel Latte art als Barista. In 2017 jureerde Inge in Rimini de finale van de Italiaanse Barista Kamnpioenschappen als smaak jurylid.

Almere is gek op

Espresso Doppio – Klassieke dubbele espresso
Cappuccino Bon Giorno – Een cappuccino met honing en vanille
Latte Caramel – Latte macchiato doordrenkt met caramel
Verse Chocolademelk – met 58% pure chocolade

koffie to-go

Alle koffie ook snel als to-go verkrijgbaar.