Het is tijd voor ijs!

Ambachtelijk ijs

Onze ijsbereiding zit in Almere Poort. Daar maken we roomijs van verse melk, verse slagroom en heel veel lekkers. Zo maken we al ons chocolade ijs van Callebaut chocolade; gebruiken we madagascar vanille voor ons vanille ijs en bakt onze buurman de ambachtelijke bakker red velvet cakes voor jawel....red velvet ijs, nu al een klassieker.

 

Je kan overal ijs van kan maken, zolang je maar pure ingrediënten gebruikt. De klassiekers uit de ijskeuken zijn: spruitjesijs, haringijs, sambal (van de carolina reaper peper), dropshot, mango-chili en whisky-sigaren.

 

Onze meest populaire smaken zijn koekjesdeeg, mango, kers, yoghurt-bosvruchten, karamel zeezout, stroopwafel en drop.

 

Wil je weten hoe je ijs maakt, neem dan gerust een kijkje in onze ijsbereiding aan de Europalaan 812 in Almere Poort. In onze open ijskeuken kunnen de ijsbereiders al je vragen over ijsjes beantwoorden. 

 

IJskar, ijstaarten & ijsbonbons

Organiseer je een lekker etentje of wil je je feestje compleet maken met ons ijs? Wij maken in onze winkel prachtige desserts en ijsbonbons voor jou op maat.

Daarnaast kunnen we voor elke gelegenheid ook een ijskar neerzetten op uw feest. Niet duur, wel heel erg lekker!

Neem contact op of kom even langs in onze ijsbereiding voor meer informatie.

IJsvitrine

In Almere-stad hebben we met mooi weer 60 verschillende smaken ijs in de vitrine. 

Hieronder vind je de smaken die we momenteel aanbieden in onze vitrines: 

Nu in de vitrine in Almere Stad:

Roomijs Sorbet ijs (ijs zonder melk)
  • Aardbei 
  • Bastogne
  • Chocolade
  • Creme de catalana
  • Gember maanzaad
  • Hazelnoot
  • Kaneel
  • Koekjesdeeg
  • Malaga
  • Mokka
  • Melk chocolade speculaas
  • Oreo
  • Pistache
  • Straciatella
  • Tiramisu
  • Vanille
  • Appel
  • Citroen
  • Kers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu in de vitrine in Almere Poort:

Op deze vestiging hebben wij een winterstop.

Begin maart 2018 bent u weer welkom!

 

Nu in de vitrine in Almere Oostvaarders:

Op deze vestiging hebben wij een winterstop.

Begin maart 2018 bent u weer welkom!